Skip to main content
x

Home

It's impossible to explain creativity.
It's like asking a bird, 'How do you fly?'
You just do.

Oh, hello.

Welkom op mijn portfolio. Ik ben een visueel ontwerper, een creatieve probleemoplosser en een veelzijdige kerel met een passie voor geluid en beeld.

Van concept tot strategie, video tot fotografie, logo tot visuele identiteit, website tot marketingcampagne, ik help bedrijven en individuen unieke product- en merkervaringen te creëren die de moeite waard zijn om te beleven.

 

Een goede uitwerking kan een goed idee nog beter maken.

In alles wat ik maak, streef ik naar eenvoud, duidelijkheid en merkpersoonlijkheid.

Mijn werkwijze

Met een focus op persoonlijke aanpak en langdurige klantrelaties, beheert SweetPuffin het werk op een grondige en flexibele manier aan de hand van 4 pijlers:

1

Het eerste wat ik wil doen, is jou ontmoeten. Voordat ik uw oplossing voor uw probleem kan plannen of zelfs uw beelden kan ontwerpen, moet ik u, uw bedrijf, uw concurrentie en uw doelen leren kennen.

2

De tweede stap is het uitwerken van een plan om uw budget zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Ook al gaat het enkel om een flyer, is het nog steeds belangrijk om aspecten als ontwerp, formaat en materiaal in overweging te nemen.

3

Wat uw verzoek ook is, zodra je tevreden bent met mijn idee, voer ik het uit in een afgesproken tijdschema. Ontwerpen zullen naar jou verzonden worden voor feedback en andere vormen van communicatie zullen opgezet of geleverd worden.

4

Uw ontwerpen, afbeeldingen, beelden en illustraties kunnen aan het publiek worden onthuld, zodat uw klanten, zakelijke partners en medewerkers het nieuwe en verbeterde imago van uw bedrijf kunnen zien.

Activiteiten

Mijn activiteiten zijn hetzelfde als die van anderen.

Mijn hersenen zijn dat niet.

Motion Design
Videoproductie
Fotografie
Beeldbewerking
User Experience Design
User Interface Design
Wireframing & Prototyping
App- & Web Design
Branding
Huisstijl Ontwikkeling
Logo Design
Print Design
Creative Design
Basis SEO
Web Development
Content Creatie
Pink Elephant Delirium

Meet The Guy Behind SweetPuffin

SweetPuffin, de initialen S & P verwijzen naar mijn voornaam Simon-Pierre. Sweet omdat ik een behulpzame aanpak heb en altijd open sta voor een lieflijke babbel. Puffin komt van de papegaaivogel, de zee, vermits één van mijn hobby's zeilen is.

Creatieve Brein

Hey brother...

... There's an endless road to rediscover. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om me een bericht te sturen. Als je niet meteen een antwoord krijgt, zit ik waarschijnlijk in the middle of nowhere. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Dat is een belofte!